Om företaget

Stockholm

Tel: 08-35 26 25

Sollentunavägen 67

191 40 Sollentuna


Uppsala

Tel: 018-10 03 90

Drottninggatan 1B

753 10 UppsalaHistorik och organisation

Knut Jönson Ingenjörsbyrå AB grundades i slutet av 1960-talet och har allt sedan dess haft byggnadskonstruktioner som huvudsakligt verksamhet.


Företaget ägs helt av ledande personer verksamma i de två produktionsbolagen (Helenelund och Uppsala) och kan därmed verka som en oberoende aktör i utredningar och projektering.


Företaget har en mycket god personalsammansättning med hög utbildningsnivå och med många medarbetare med lång erfarenhet av projekteringsuppdrag i såväl general- som totalentreprenadform.


Vi kan med våra cirka tjugo konstruktörer genomföra konstruktionsuppdrag i alla storlekar.


Verksamhet

Företagets huvudsakliga verksamhet är projektering av husbyggnadskonstruktioner. Vi medverkar ofta från tidiga programskeden genom system- och bygghandlingsskeden och uppföljning under byggtiden. Förrutom projektering utför vi utredningsuppdrag avseende om- och tillbyggnader och skadeutredningar.


Vi har allt sedan företaget grundades haft förmånen att genomföra ett stort antal intressanta uppdrag. De område där vi särskilt utmärker oss är projektering av sjukvårds-, laboratorie- och flerbostadsbyggnader. Huvuddelen av våra kunder är de största Byggherre och Entreprenadföretagen och vi utför uppdrag i såväl offentlig- som privat sektor.


Vårt sätt att arbeta

Vid val av oss kan ni som kund förvänta er att redan från början veta vilka handläggare och medarbetare som kommer att arbeta med ert projekt. Vi har korta beslutsvägar och arbetar alltid aktivt för att ha ett nära och förtoendefullt samarbete med våra kunder.


För ritningsframställning och digitala underlag arbetar vi i Autodesks programvaror AutoCAD och Revit.


Copyright © All Rights Reserved

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera